• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та заступників директорів закладів загальної середньої освіти з питання наступності «Програма «Впевнений старт» - платформа для переходу до Нової української школи».

Відбувся міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та заступників директорів закладів загальної середньої освіти з питання наступності «Програма «Впевнений старт» - платформа для переходу до Нової української школи».

2019-03-27

/Files/photogallery/745/55944888_1219732858200083_3095623907957276672_o.jpg

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету, на базі закладу дошкільної освіти №29 «Колобок» 21 березня відбувся міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти та заступників директорів закладів загальної середньої освіти з питання наступності «Програма «Впевнений старт» - платформа для переходу до Нової української школи». На семінарі була присутня методист міського методичного кабінету Шинкаренко І.Ф.

Під час теоретичної частини методист міського методичного кабінету Коновалова Н.В. надала загальну характеристику освітньої програми «Впевнений старт». Директор закладу Чепкасова Т.О. ознайомила з умовами організації життєдіяльності малюків, необхідних для реалізації програми. Також під час семінару були розглянуті питання щодо методичного супроводу впровадження освітньої програми «Впевнений старт» для дітей старшого дошкільного віку (вихователь-методист Шендрик Л.В.) та побудови новітньої та зручної системи методичного сервісу для батьків (вихователь Зінченко І.А.)

У рамках семінару, під час практичної частини, освітянам презентували накопичений майже за 2 роки досвід роботи за програмою «Впевнений старт». Зокрема у групах 6-го року життя відбувся перегляд соціо-ігрових проектувань за спільним задумом дітей «Дизайнери» та «Ательє мод» (вихователі: Мороз Н.В. та Мандрикіна С.А.). Практичний психолог Харькова В. Л. провела ділову гру «Світ дитинства», вихователь-методист Шендрик Л.В. – майстер-клас «Парад талантів».

Побували гості семінару і на «Ярмарку добра», спеціально організованного для підтримки безпритульних тварин нашого міста. Кошти від продажу сувенірів, що виготовили діти разом зі своїми наставниками, передали у міську благодійну організацію «Чотири лапи».

Завершився семінар виставкой-оглядом прграмо-методичного комплексу «Впевнений старт» та колом вражень.

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi